Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να ακούσω το audiobook που αγόρασα;
Για να ακούσετε
το audiobook που αγοράσατε θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή της Key Books είτε από το App Store εδώ (για iOS χρήστες) είτε από το Google Play εδώ (για android χρήστες). Στην εφαρμογή θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή (αν μπαίνετε για πρώτη φορά) είτε σύνδεση αν έχετε ήδη λογαριασμό χρησιμοποιώντας το ίδιο email με αυτό που χρησιμοποιήσατε αγοράζοντας τα audiobook σας από το keybooks.gr. Αν έχετε ήδη λογαριασμό στην εφαρμογή της Key Books και θέλετε να αγοράσετε ένα νέο audiobook, θα πρέπει κατά την ολοκλήρωση της αγοράς του audiobook να χρησιμοποιείτε πάντα το email με το οποίο έχετε εγγραφεί και στην εφαρμογή.

Υπάρχει η δυνατότητα να ακούσω τα audiobooks από τον υπολογιστή μου;
Η δυνατότητα αυτή δεν υποστηρίζεται. Τα audiobooks σας μπορείτε να τα ακούσετε μόνο μέσω της εφαρμογής της Key Books κατεβάζοντάς την είτε από το App Store εδώ είτε από το Google Play εδώ.

Το audiobook που αγόρασα μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμο για αναπαραγωγή ή λήψη;
Τα βιβλία που αγοράζετε θα είναι πάντα διαθέσιμα για αναπαραγωγή ή λήψη και θα βρίσκονται στη βιβλιοθήκη σας, στην εφαρμογή της Key Books.

Μπορώ να ακούσω το audiobook μου όταν βρίσκομαι εκτός δικτύου;
Φυσικά! Έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε τα audiobooks που έχετε κατεβάσει και είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας παντού ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός δικτύου. Η αναπαραγωγή των ληφθέντων βιβλίων δεν χρησιμοποιεί δεδομένα και δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αναπαραγωγής και λήψης;
Στην περίπτωση της αναπαραγωγής ενός audiobook μπορείτε να ακούσετε αμέσως χρησιμοποιώντας τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Στην περίπτωση αυτή η ακρόαση μπορεί να ξεκινήσει άμεσα και το audiobook δεν καταλαμβάνει χώρο στη συσκευή σας.

Η λήψη σας επιτρέπει να κατεβάσετε το αρχείο του audiobook και να το διατηρήσετε στη συσκευή σας για ακρόαση ακόμη κι όταν βρίσκεστε εκτός δικτύου.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στο info@keybooks.gr

Πώς μπορώ να αγοράσω και την έντυπη έκδοση του βιβλίου;
Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο στο keybooks.gr

Πόσοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το λογαριασμό μου;
Ο κάθε λογαριασμός είναι αυστηρά προσωπικός και δεν επιτρέπεται να μοιράζεται με άλλους χρήστες. Η μη συμμόρφωση μπορεί να οδηγήσει σε διαγραφή του λογαριασμού και σε λοιπές κυρώσεις σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Μπορώ να κάνω δώρο ένα audiobook;
Φυσικά! Αγοράζοντας μια giftcard θα σας έρθει ένα email με έναν μοναδικό κωδικό τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με το πρόσωπο που θέλετε να λάβει το δώρο σας.